098-871-42-54 Ми працюємо: Пн. - Пт. з 10:00 до 20:00
Політика конфіденційності

ВСТУП; ОГЛЯД 

Політика конфіденційності та захисту персональних даних (інформації) 

VINZER створив дану політику конфіденційності, щоб проінформувати Вас про те, як ми збираємо, використовуємо та розкриваємо інформацію. 

Дана політика конфіденційності застосовується до інформації, зібраної через даний вебсайт або будь-який інший мобільний сайт, заяви, віджети та інші інтерактивні засоби, що мають посилання на дану політику конфіденційності («Сайт»). 

Вийнятком є інформація, що збирається VINZER, як зазначено нижче, будь-якими іншими засобами, наприклад оффлайн. 

VINZER надає незалежним представникам можливості замовлення продукції. Незалежний Представник не є працівником VINZER. Тому VINZER не контролює та не несе відповідальності за збір, використання та розкриття інформації Незалежними Представниками, в тому числі для їх маркетингових цілей. Якщо Ви надаєте інформацію Незалежному Представникові через Сайт, VINZER буде мати до неї доступ та оброблятиме її згідно з даною політикою конфіденційності. Незалежні Представники можуть надавати VINZER інформацію стосовно Вас, у цьому випадку VINZER, отримавши доступ до такої інформації, обробляє її згідно з даною політикою. 

Якщо Ви надаєте свої дані Незалежному Представникові, Ви маєте перевірити безпосередньо з Вашим Представником здійснення ним заходів щодо збереження конфіденційності. 

ПЕРСОНАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ 

Збір персональної інформації. 

«Персональна Інформація» це інформація, що дозволяє визначити Вас, така як ім’я, поштова адреса (включаючи адресу розрахунку та адресу доставки), номер телефону, електронна адреса, номер кредитної картки та ім’я користувача. Ми отримуємо Персональну Інформацію від Вас, коли Ви вирішуєте прийняти участь у наших пропозиціях і програмах, або прямо надаєте нам інформацію під час реєстрації, купівлі продукції, участі в інтерактивних заходах, або контактуєте з нами будь-яким іншим способом через Сайт. 

Використання Персональної інформації. 

Ми можемо використовувати Персональну Інформацію:

• з метою, для якої Ви свідомо її надали, в тому числі, але не обмежуючись, - для надання нам змоги відповідати на Ваші питання та виконувати запити;

• щоб надсилати Вам інформацію про Ваші відносини та взаємодію з нами;

• щоб розповісти Вам про продукцію, послуги, програми та пропозиції, які на нашу думку можуть бути Вам цікаві, засобами електронної пошти, смс, телефоном чи поштою;

• щоб персоналізувати Ваш досвід роботи з нами, включаючи презентацію продуктів або наданих Вам пропозицій;

• для наших внутрішніх ділових цілей, таких як аналіз даних, аудит, розробка нової продукції, покращення нашого вебсайту, покращення наших послуг, визначення тенденцій використання та визначення ефективності наших промо акцій;

• щоб дозволити Вам приймати участь в розіграшах, акціях і подібних програмах, а також адмініструвати дані заходи (деякі з таких заходів мають додаткові правила, які можуть вміщати додаткову інформацію про те, як ми використовуємо та розкриваємо Вашу Персональну Інформацію, тому ми радимо Вам уважно переглянути дану інформацію);

• щоб виконати Ваше замовлення, або забезпечити Вас послугами будь-яким іншим чином, наприклад щоб обробити Ваші платежі, доставити Ваше замовлення, забезпечити комунікацію стосовно Ваших покупок, а також надати Вам відповідні послуги; 

Поширення Персональної інформації. 

Ми можемо розкрити Вашу персональну інформацію:

• третім особам - постачальникам послуг, які надають послуги VINZER, таких як хостинг веб-сайтів, аналіз даних, обробка платежів, виконання замовлень, забезпечення інфраструктури, інформаційно-технічних послуг, обслуговування клієнтів, послуги електронної пошти доставку, обробку кредитних карт, аудиту, навчання та інші подібні послуги. (Ці треті особи будуть забезпечені, або мають доступ до Вашої персональної інформації з метою надання цих послуг нам або від нашого імені);

• Незалежним Представникам, в обсязі, необхідному для них, щоб зв'язатися з Вами, виконати Ваше замовлення або надати Вам послугу;

• третім особам в разі будь-якої реорганізації, злиття, продажу, відчуження, привласнення, передачі або іншого розпорядження всього або будь-якої частини нашого бізнесу або активів (в тому числі у зв'язку з банкрутством або аналогічними процесами), а також як ми вважаємо за необхідне або доцільне: (а) відповідно до чинного законодавства, включаючи закони за межами Вашої країни проживання; (б) в судовому процесі – за необхідності; (с) для відповідей на запити від громадських та державних органів, у тому числі громадських та державних органів за межами Вашої країни проживання; (г) для забезпечення виконання умов співробітництва; (е) щоб захистити наші операції або інтереси афілійованих осіб; (є) для захисту прав, конфіденційності, безпеки або майна, що належать VINZER, Вам або будь-якій афілійованій особі (г) для забезпечення правового захисту або обмеження збитків, які ми можемо понести. 

НЕПЕРСОНАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Збір неперсональної інформації. 

«Неперсональна інформація» є будь-яка інформація, яка не дозволяє Вас ідентифікувати, наприклад:

• інформація про браузер

• інформація, зібрана через cookies, піксельні теги та інші технології

• демографічні дані та інша інформація, надана Вами або нашими Незалежними Представниками

• змішана інформація

Ми та треті особи, які надають нам послуги, можемо збирати неперсональну інформацію в різними шляхами. 

Наприклад, ми

• збираємо інформацію, таку як тип Вашого комп'ютера (Windows або Macintosh), роздільна здатність екрану, версія операційної системи та тип і версія інтернет-браузера;

• збираємо демографічну інформацію, таку як Ваше місце розташування, освіта, професія, вік, стать, а також іншу інформацію, таку як Ваше хобі та особливі інтереси, коли Ви добровільно надаєте нам цю інформацію. Якщо така інформація не поєднана з персональною інформацією, вона не дає змоги ідентифікути Вас або кого-небудь ще.

Знеособлення інформації. 

Ми можемо знеособлювати персональну інформацію таким чином, що знеособлена інформація не ідентифікує Вас або кого-небудь ще, наприклад, використовувати персональну інформацію, щоб обчислити відсоток наших клієнтів, що проживають в певній області. У деяких випадках ми можемо об'єднати неперсональну інформацію з персональною інформацією (наприклад, поєднати Ваше ім'я з Вашим географічним положенням). Якщо ми об'єднуємо неперсональну інформацію з персональною інформацією, об'єднана інформація буде розглядатися нами в якості персональної інформації до тих пір, поки здійснюється таке поєднання. 

Використання та обмін неперсональною інформацією. 

Так як неперсональна інформація не ідентифікує Вас, ми можемо збирати, використовувати та розкривати її для будь-яких цілей. 

COOKIES ТА ІНШІ ТЕХНОЛОГІЇ

Cookies: ми і наші незалежні постачальники послуг можуть використовувати “cookies” на сайті. Cookies дозволяють веб-серверу передавати дані в комп'ютер для ведення записів і інших цілей. Ми використовуємо “cookies” та інші технології, щоб, серед іншого, краще обслуговувати Вас з урахуванням отриманої інформації і полегшити Вам постійний доступ і використання Сайту. 

Ми також дозволяємо постачальникам використовувати “cookies” на нашому сайті. Якщо Ви не хочете, щоб інформація була зібрана за допомогою “cookies”, в більшості браузерів є проста процедура, що дозволяє відмовитися від використання “cookies”. 

Піксельні теги і інші технології: GIF-це крихітні графіки з унікальним ідентифікатором, схожі за функціями з “cookies”. Однак, на відміну від “cookies”, які зберігаються на жорсткому диску Вашого комп'ютера, GIF-файли впроваджені на сторінках сайту. Ми можемо використовувати GIF-файли (також відомі як веб-маяки, веб-жучки або піксельні теги) на Сайті, щоб, серед іншого, відстежувати діяльність відвідувачів нашого сайту, збирати статистичні дані про використання сайту та рейтинг відповідей. Ми і наші незалежні постачальники послуг також можуть використовувати GIF-файли в HTML - повідомленнях електронної пошти, які допомагають нам відслідковувати електронну пошту, визначати успіх наших маркетингових кампаній, і визначити, коли наші електронні листи розглядаються або пересилаються. 

Аналітика Сайту: VINZER може співпрацювати з третіми особами - постачальниками послуг, які використовують технології, описані в даному розділі, для проведення веб-аналітики, щоб допомогти нам відстежити і зрозуміти, як відвідувачі використовують наш сайт.

Віджети, додатки і подібні технології: Якщо Ви вирішите використовувати технологію, що підтримується нами (наприклад, віджет), Персональна або інша інформація, яка стала доступною завдяки такій технології, може стати загальнодоступною, наприклад, через соціальні мережі та інші веб-сайти і платформи, на яких Ви використаєте таку технологію. Крім того, деякі технології можуть мати можливість розповсюджуватися "вірусно" в інших місцях (наприклад, хтось із Ваших друзів або клієнтів створив віджет, який містить Вашу інформацію, для свого блога). VINZER не несе відповідальності за збирання, використання та розкриття Персональної інформації та / або іншої інформації, яка є загальнодоступною. 

IP-АДРЕСИ

Як ми збираємо IP-адреси 

Ваша IP-адреса – це номер, яка автоматично присвоюється комп'ютеру, який Ви використовуєте, Вашим Інтернет-провайдером. 

IP-адреса може бути ідентифікована та зареєструється автоматично в наших файлах журналу сервера кожного разу, коли користувач відвідує сайт, разом із часом відвідування та сторінкою, яка була відвідана. Збір IP-адрес є стандартною практикою в Інтернеті, і це робиться автоматично багатьма веб-сайтами. 

Як ми використовуємо і розкриваємо IP-адреси 

Ми можемо використовувати IP-адреси для таких цілей, як розрахунок рівня використання сайту, що допомагає нам діагностувати проблеми сервера, виявляти факти шахрайства, а також для адміністрування сайту. Ми також можемо використовувати і розкривати IP-адреси для всіх цілей, для яких ми використовуємо і розкривємо Персональну інформацію. Зверніть увагу, що ми визначаємо до IP-адреси, файли журналу сервера і відповідну інформацію як Неперсональну, за винятком випадків, коли ми зобов'язані визначати їх по-іншому відповідно до чинного законодавства. 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ ТА ІНТЕРАКТИВНІ ІНСТРУМЕНТИ

Деякі функції на нашому сайті можуть дати Вам можливість взаємодіяти з нами та іншими. Вони можуть включати блоги, дошки оголошень, повідомлень функціональності, функцію чату, а також створення спільних профілів. При використанні цих функцій Ви повинні знати, що будь-яка інформація, надана Вами, включаючи Ваше ім'я, місцезнаходження та адресу електронної пошти, можуть бути публічно доступними для інших. Ми не несемо відповідальність за будь-яку інформацію, яку Ви надаєте через ці інтерактивні елементи, і ми не рекомендуємо Вам розкривати будь-яку секретну інформацію (наприклад, про стан здоров'я або дані кредитної картки) через ці функції. Якщо Ви використовуєте ці можливості, Ваша Персональна інформація може залишитися на сайті навіть після припинення використання Сайту. 

САЙТИ ТРЕТІХ ОСІБ

Наш сайт може містити посилання на веб-сайти третіх осіб. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності веб-сайтів, керованих третіми особами, на які є посилання з нашого сайту, та за забезпечення конфіденційності третіми особами при проведенні рекламних інтернет-компаній. Включення посилань на Сайті не означає підтримки відповідного сайту нами. 

РЕКЛАМОДАВЦІ – ТРЕТІ ОСОБИ

Ми можемо використовувати послуги третіх осіб – рекламних компаній для показу реклами в момент, коли Ви відвідуєте наш сайт. Ці компанії можуть використовувати інформацію про Ваші відвідування сайту з метою надання найбільш релевантних оголошень про товари та послуги, які можуть представляти інтерес для Вас. В ході розміщення реклами на цьому сайті, ці компанії можуть розміщувати або розпізнавати унікальний “cookies” у Вашому браузері.

БЕЗПЕКА

Ми докладаємо розумних організаційних, технічних та адміністративних заходів для захисту Персональної інформації, що знаходиться під нашим контролем. Нажаль, жодна передача даних через Інтернет або систему зберігання даних не може бути гарантовано на 100% безпечною. Якщо у вас є підстави вважати, що Ваша взаємодія з нами більше не є безпечною (наприклад, якщо Ви відчуваєте, що безпека будь-якого каналу зв’язку недостатня), будь ласка, негайно повідомте нам про проблему, зв'язавшись з нами відповідно до розділу Зв'яжіться з нами нижче. 

ВИБІР

Щоб відмовитися від отримання маркетингових та / або рекламних пропозицій від VINZER, Ви можете надіслати нам запит за адресою, вказаною в розділі Зв'яжіться з нами нижче. Ми постараємося задовольнити всі прохання, якщо це тільки практично можливо. 

ДОСТУП

Якщо Ви хочете переглянути, виправити або видалити Персональну інформацію, яку Ви попередньо ввели, Ви можете зв'язатися з нами, як це зазначено у розділі Зв'яжіться з нами нижче. У запиті, будь ласка, вкажіть ясно, яку інформацію Ви хотіли б змінити. Ми будемо намагатись відповісти якнайшвидше. 

ЗБЕРЕЖЕННЯ

Ми будемо зберігати Вашу Персональну інформацію протягом строку, який необхідний для досягнення цілей, викладених у цій Політиці Конфіденційності, якщо більш тривалий строк зберігання не встановлений законом. 

КОРИСТУВАННЯ САЙТОМ ДІТЬМИ

Сайт не призначений для осіб віком до чотирнадцяти (14) років, і ми просимо, щоб цих людей не надавати свою Персональну інформацію через сайт. 

ТРАНСКОРДОННА ПЕРЕДАЧА

Ваша персональна інформація може зберігатися та оброблятися в будь-якій країні, де VINZER здійснює операції. Взаємодіючи з нами та надаючи нам будь-яку Персональну інформацію, Ви надаєте згоду на передачу інформації в країни за межами Вашої країни проживання, у тому числі у Сполучені Штати, де можуть бути передбачені інші правила захисту даних, ніж у Вашій країні. 

ОНОВЛЕННЯ ДАНОЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Час від часу ми можемо змінювати цю Політику конфіденційності. Будь ласка, погляньте на "Дату останнього оновлення" у верхній частині цієї сторінки, щоб дізнатися, коли ця Політика конфіденційності останній раз переглядалася. Будь-які зміни до цієї Політики конфіденційності вступлять в силу після їх опублікування на Сайті. Ваша взаємодія з нами з появою цих змін означає, що Ви приймаєте переглянуті умови Політики крнфіденційності. 

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

Якщо у Вас виникли питання з приводу даної Політики конфіденційності, будь ласка, зв'яжіться з нами по електронній пошті за адресою (info@vinzer.lviv.ua). Так як комунікації по електронній пошті не завжди є безпечними, будь ласка, не зазначайте чутливу інформацію в листах, направлених на за допомогою електронної пошти. 

ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ 

Мені відомо, що я можу в будь-який час ознайомитися зі своїми Даними, які обробляються, і вимагати внесення необхідних виправлень, а також відкликати свою згоду на обробку Даних.

Мені відомо, що мотивовані вимоги щодо зміни або знищення Даних необхідно направляти письмово на адресу: 79060, м.Львів,вул.Кн.Ольги, 120 ТЦ Арсен маг.VINZER.

Я надаю свою безумовну згоду на те, що Компанія VINZERмають право передавати мої Дані іноземним суб’єктам відносин, пов’язаних із персональними даними (транскордонну передачу), зокрема, до будь-яких своїх афілійованих осіб. Я погоджуюсь, що Компанія та будь-яка їх афілійована особа, включаючи тих, що знаходяться за кордоном, можуть передавати зібрані Дані третім особам, які допомагають Компанії та її афілійованим особам в управлінні господарською діяльністю та які матимуть договірні зобов’язання зберігати конфіденційність Даних, зокрема, але не виключно: постачальникам послуг та ін. Такі треті особи та афілійовані особи можуть знаходитися у ЄС, а також у будь-яких інших країнах, включаючи США та Канаду. 

Я підтверджую, розумію та погоджуюся з наступним:

1) Я належним чином повідомлений (-на) про включення моїх Даних до бази персональних даних Компанії, про мету отримання та обробки своїх персональних даних та їх передачу третім особам. Надана мною згода не вимагає окремого повідомлення;

2) Я ознайомився (-лась) з Повідомленням про володільця персональних даних, склад, зміст та мету збору персональних даних, осіб, яким передаються персональні дані, про права суб’єкта персональних даних;

3) Я згоден (-на) на зміну Даних про мене та/або їх знищення після закінчення строку, зазначеного нижче, без додаткового повідомлення про такі зміну/знищення;

4) Обробка (в т.ч. використання) Даних про мене може здійснюватися в країнах, де законодавство про захист даних може відрізнятися від законодавства України;

5) Я ознайомився (-лась) з Політикою конфіденційності Компанії, з метою отримання додаткової інформації про процедури Компанії щодо забезпечення конфіденційності та захисту Даних.

Дана згода на обробку персональних даних діє протягом 3 (трьох) років з дати її надання. Після закінчення вказаного строку дії згоди вона вважається автоматично продовженою на кожні наступні три роки у разі відсутності повідомлення про її відкликання.

Оскільки наразі невідомо, коли виникне необхідність в обробці Даних як це передбачено умовами наданої згоди на обробку персональних даних та відповідно до ст. 212 Цивільного кодексу України вказана згода надається VINZER з відкладальною обставиною. Цим самим я розумію та погоджуюсь, що VINZER буде обробляти мої Дані як це передбачено умовами цієї згоди на обробку персональних даних лише з моменту відправлення мені повідомлення, передбаченого ст. 12 Закону України «Про захист персональних даних» або іншого повідомлення, що буде вимагатись законодавством України на дату відправлення VINZER такого повідомлення або повідомлення VINZER в довільній формі, якщо на момент відправлення повідомлення законодавство України не буде передбачати певних вимог до такого повідомлення.